Üdvözöljük a Szent István Általános Iskola honlapján!

Megkezdődött a szupermini bajnokság

2017. november 12-én, vasárnap reggel 8 órai indulással kis csapatunk neki vágott a messzi távolnak, ami ez esetben Debrecen volt, ahol megrendezésre került az U8-as jégkorongtorna. A 17 személyes autóbusz megtelt a reggel már izgatott jégkorongozókkal és kísérőikkel, akiknek ezúton köszönöm a segítséget. Ezt követően egy 2 órás utazás vette kezdetét.

Az érkezésünk profi csapathoz méltón időben történt, mivel első mérkőzésünket 12:05-től játszottuk a Debrecen kettes számú csapata ellen. Szóval a rendelkezésünkre álló időt kihasználva a mezek szétosztása és a sorok összeállítása következett. Ezt követően, hogy a mérkőzésre hangolódjunk egységesen a Szent István mezben melegíteni indultunk a lelátóra. Jó volt ránézni a lelkes kis csapatra, és mindenki szépen tette a dolgát. A bemelegítést követően a szülők segítségével öltözés. Mikor az utolsó játékos is teljes harcra kész állapotba került megkértem a szülőket, hogy hagyják el az öltözőt, hogy mondhassak pár szót a harcba induló játékosoknak. A gyerekeket sikeresen felpörgetve egy „szentistvános” csatakiáltással indultunk ki az öltözőből.

12:05 órakor pontosan kezdődött a mérkőzés és jó volt látni azt, hogy milyen fegyelmezetten és szépen játszott a csapat. A cserék gördülékenyen mentek és figyeltek a gyerekek az utasításokra az egész nap folyamán. Ennek a fegyelmezett játéknak meg is lett az eredménye. Négy mérkőzést játszottak a srácok ezen a napon, ahol mindenki hozzá tette a magáét és ebből az alázatos és egymás iránti tiszteletből fakadóan egy sikeres napot zártunk. Mindenki nagyon elfáradt, de egy élménnyel gazdagabban térhetett haza. A szervezésnek köszönhetően a gyerekek egész nap lekváros kenyeret, zsíros kenyeret, gyümölcsöket, teát és egyéb finomságokat kaptak, de ez a nap a hokiról szólt. A nap csúcspontja számomra is az volt, amikor a csapat játékosainak egyesével köszönhettem meg az egész napos játékukat és ezzel át adhattam a debreceni torna emlékérmeket, és körbenézve rajtuk csillogó szemeket látni jó érzés volt. Ezt követően még egy kis utazás várt a csapatra és fél 5-re érkeztünk meg Hatvanba.       
                                                                                                                                   Szabó Dávid
                                                                                                                                  jégkorongedző

Elektronikus Napló

Jégkorongozás

Keresés

Eseménynaptár

Augusztus 2018
H K Sz Cs P Szo V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Hirdetések

  • 1szazalek.jpg
  • 1szazalek_3.jpg

Digitális Oktatás

Oldalajánló

Statisztika

Ma21
Tegnap39
Ezen a héten93
Ebben a hónapban438
Összesen98244

Látogató IP: 54.92.182.0 Visitor Info : Unknown - Unknown 18.08.15 Powered by CoalaWeb