Üdvözöljük a Szent István Általános Iskola honlapján!

Megkezdődött a szupermini bajnokság

2017. november 12-én, vasárnap reggel 8 órai indulással kis csapatunk neki vágott a messzi távolnak, ami ez esetben Debrecen volt, ahol megrendezésre került az U8-as jégkorongtorna. A 17 személyes autóbusz megtelt a reggel már izgatott jégkorongozókkal és kísérőikkel, akiknek ezúton köszönöm a segítséget. Ezt követően egy 2 órás utazás vette kezdetét.

Az érkezésünk profi csapathoz méltón időben történt, mivel első mérkőzésünket 12:05-től játszottuk a Debrecen kettes számú csapata ellen. Szóval a rendelkezésünkre álló időt kihasználva a mezek szétosztása és a sorok összeállítása következett. Ezt követően, hogy a mérkőzésre hangolódjunk egységesen a Szent István mezben melegíteni indultunk a lelátóra. Jó volt ránézni a lelkes kis csapatra, és mindenki szépen tette a dolgát. A bemelegítést követően a szülők segítségével öltözés. Mikor az utolsó játékos is teljes harcra kész állapotba került megkértem a szülőket, hogy hagyják el az öltözőt, hogy mondhassak pár szót a harcba induló játékosoknak. A gyerekeket sikeresen felpörgetve egy „szentistvános” csatakiáltással indultunk ki az öltözőből.

12:05 órakor pontosan kezdődött a mérkőzés és jó volt látni azt, hogy milyen fegyelmezetten és szépen játszott a csapat. A cserék gördülékenyen mentek és figyeltek a gyerekek az utasításokra az egész nap folyamán. Ennek a fegyelmezett játéknak meg is lett az eredménye. Négy mérkőzést játszottak a srácok ezen a napon, ahol mindenki hozzá tette a magáét és ebből az alázatos és egymás iránti tiszteletből fakadóan egy sikeres napot zártunk. Mindenki nagyon elfáradt, de egy élménnyel gazdagabban térhetett haza. A szervezésnek köszönhetően a gyerekek egész nap lekváros kenyeret, zsíros kenyeret, gyümölcsöket, teát és egyéb finomságokat kaptak, de ez a nap a hokiról szólt. A nap csúcspontja számomra is az volt, amikor a csapat játékosainak egyesével köszönhettem meg az egész napos játékukat és ezzel át adhattam a debreceni torna emlékérmeket, és körbenézve rajtuk csillogó szemeket látni jó érzés volt. Ezt követően még egy kis utazás várt a csapatra és fél 5-re érkeztünk meg Hatvanba.       
                                                                                                                                   Szabó Dávid
                                                                                                                                  jégkorongedző

Elektronikus Napló

"Menő Menza"

Digitális Témahét

Jégkorongozás

Keresés

Eseménynaptár

Március 2019
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Hirdetések

  • 1szazalek.jpg
  • 1szazalek_3.jpg

Digitális Oktatás

Oldalajánló

Statisztika

Ma38
Tegnap37
Ezen a héten38
Ebben a hónapban822
Összesen107466

Látogató IP: 54.198.92.22 Visitor Info : Unknown - Unknown 19.03.18 Powered by CoalaWeb