Üdvözöljük a Szent István Általános Iskola honlapján!

A Fővárosi Nagycirkusz ajándéka

A Fővárosi Nagycirkusz kiemelt céljának tartja, hogy valamennyi a 2019/2020. tanév során kitűnő bizonyítványt szerzett tanulót megjutalmazza egy cirkusz látogatási lehetőséggel. A tájékoztatás értelmében a MÁV-START Zrt. utazási kedvezményt biztosít. A kitűnő tanuló diák 90%-os, egy fő kísérője pedig 50%-os kedvezménnyel utazhat a fővárosba.
A belépő kuponkód elérése regisztrációhoz kötött. A regisztrációt a következő címen lehet elvégezni: www.fnc.hu/ktregisztracio
A regisztráció során a következő adatok megadása szükséges:
1. a kitűnő tanuló neve;
2. a kitűnő tanuló osztálya;
3. a kitűnő tanuló iskolája;
4. szülő vagy gondviselő e-mail címe, ahová a kupont küldhetik.
A bizonyítvány másolatát is fel kell tölteni, amelyet a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola a Kréta rendszeren (E-napló) fog megküldeni 2020. július 8-ig.
Fontos, hogy a cirkuszi előadása megtekintésének napján a bizonyítvány másolatot papír alapon is be kell mutatni a pénztárnál. A bizonyítvány másolatért a nyár folyamán minden héten szerdán 8:00 órától 15:30 óráig lehet az iskolába bejönni.
A Fővárosi Nagycirkusz által kiadott közlemény itt olvasható.

Nyári jégkorong tábor

A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolát segítő alapítvány az „Alapítvány a hatvani I. István Általános Iskola támogatására” rendezésében valósult meg 2020. június 29. és július 3. között a nyári jégkorong tábor. Ennek keretében az Óbudai Jégcsarnokban iskolánk tanulói tovább fejleszthették korcsolya- és jégkorongtudásukat.
A gyerekek az ötnapos program minden délelőttjén szárazedzésen vettek részt, ahol sportágspecifikus erősítő gyakorlatokat végeztek (futás, gimnasztika), valamint csapatjátékokat játszottak. A délelőtti sportolás után volt lehetőség pihenésre és kikapcsolódásra is. A kiadós ebéd után következett a délutáni program, ahol a közös bemelegítés után korosztályok és posztok szerinti csoportosításban zajlottak az edzések – immár a jégen. Minden csoporttal az adott területen dolgozó edző foglalkozott. A gyerekek a rövid pihenővel megszakított háromórás edzés során technikai és taktikai elemeket egyaránt gyakoroltak.
Kis hokisaink sokat fejlődtek az egyhetes tábor alatt, esténként kellemesen elfáradva, de mindig vidám hangulatban érkeztek vissza Hatvanba.

A táborozás alatt készült fényképek itt tekinthetők meg.

Napközi Erzsébet-táborok

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány felhívására a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola 2 turnusban szervez Napközi Erzsébet-tábort. A táborok turnusonként 5 napig tartanak.
A táborokban lehetőség nyílik sportolásra, a természeti környezet felfedezésére, kulturális programok megvalósítására, kézműveskedésre, kirándulásra és nem utolsó sorban közösségépítésre. A gyermekek napi négyszeri étkezésben részesülnek. A részvételi díj mindössze jelképes, 500,- Ft/hét.
Az első turnusban 2020. július 6-tól július 10-ig, 10 pedagógus vezetésével, 5 csoportban 90 tanuló táborozik. A második turnus 2020. július 13-án kezdődik, ahol 7 pedagógus felügyeletével, 4 csoportban, összesen 66 fő gyermek vesz részt. A napközis tábor naponta 8 órától 17 óráig várja a gyerekeket. A táborok nem bentlakásos módon szerveződnek. Az iskola területén az intézmény pedagógusai lesznek a táborvezetők és a kísérők. 

Közlemény az iskolai nyári munkarendjéről

 

A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolában a nyári szünet alatt kéthetente van vezetői ügyelet.
 


Ennek időpontjai:
2020. július 8. (szerda) 9.00 – 13.00 óra --- Kovács János igazgató
2020. július 22. (szerda) 9.00 – 13.00 óra --- Major Istvánné igazgatóhelyettes
2020. augusztus 5. (szerda) 9.00 – 13.00 óra --- Bakosné Mester Mónika igazgatóhelyettes
2020. augusztus 19. (szerda) 9.00 – 13.00 óra --- Major Istvánné igazgatóhelyettes

Ezeken a napokon lehet a hivatalos ügyeket (pl. iskolalátogatási igazolás) intézni.

Pedagógusok elismerése

2020. június 25-én került sor a Hatvan Város Önkormányzata Képviselő - testülete rendes ülésére. Ezen az eseményen ismerték el a több évtizeden át tanító pedagógusok munkáját. Iskolánk is érintve volt. Az intézmény dolgozói közül Acsayné Szénási Juditnak és Lipkovics Gábornénak több évtizedes oktató - nevelő munkájáért Dr. Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere a Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerést adományozta. A kitüntetést Horváth Richárd Hatvan város polgármestere adta át.

Ezen a rendezvényen iskolánk volt, immár nyugdíjas pedagógusa, Kovács Kálmánné vas díszoklevelet vehetett át. Ezen díszoklevelet azon pedagógusok kapják, akik pedagógus diplomájukat 65 évvel ezelőtt szerezték meg.
Gratulálunk a kitüntetett pedagógusoknak.

A hatvanihirlap.hu oldalról átvett fényképek itt tekinthetők meg.
A hatvantv által készített videó felvétel itt tekinthető meg. 

Közlemény


A Hatvani Polgármesteri Hivatal tájékoztatta iskolánkat az étkezéssel kapcsolatos elmaradt térítési díj befizetésekről.
2020. július 1-jétől 2020. augusztus 31-ig a Hatvani Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (3000 Hatvan, Kossuth tér 2.) lehetőség van rendezni az elmaradt díjat, minden hétfőn 8-16 óra között. Fizetni csak készpénzzel lehetséges.

Rendhagyó ballagás

A koronavírus járvány okozta helyzetre való tekintettel a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolában 2020. június 19-én a két búcsúzó nyolcadik osztály nem egyszerre ballagott el.
A 8.a osztály ünnepsége 9:00 órakor kezdődött. A 8.b osztály ballagására pedig 10:30 órakor került sor. Kovács János igazgató beszédében elbúcsúztatta a diákokat, s egyben megköszönte a szülők segítő munkáját, támogatását. Az idő kegyeibe fogadta a gyerekeket, mert a rendezvények időszakában nem esett az eső. A ballagás végén, mind a kettő osztályról fénykép készült az intézmény főbejáratánál.

A 8.a osztály ballagásáról készült fényképek itt tekinthetők meg.
A 8.b osztály ballagásáról készült fényképek itt tekinthetők meg.
Nádas Mátyás által készített fényképek itt láthatók.
A hatvanihirlap.hu oldalról átvett fényképek itt tekitnhetők meg. 
A hatvantv által készített videó felvétel itt tekinthető meg.

Bővebben...

Köszönet a szülőknek!!!

A koronavírus okozta járvány miatt különleges tanév lett az idei. A 2020. március 16-tól életbe lépett tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetése jelentős terheket rakott a szülők vállára, főleg azon családok esetében, ahol több kiskorú gyerek van.
Éppen ezért a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola nevelőtestülete, pedagógusai köszönetüket fejezik ki mindazon szülőknek, akik otthon támogatták gyermekük tanulását, biztosították a szükséges technikai feltételeket, tartották a kapcsolatot az érintett tanítókkal, tanárokkal. A gyerekek érdekében együttes erővel sikerült lépni, s így csökkenteni a helyzetből adódó nehézségeket.

Véget ért a tanév

Nem a megszokott módon, de az előre meghatározott napon, azaz 2020. június 15-én sokak örömére befejeződött a tanév. A koronavírus okozta helyzetben nem került megrendezésre a tanévzáró ünnepély iskolánkban.
Ennek részbeni pótlása érdekében készült egy összefoglaló, amely itt tekinthető meg.
Ha szóban nem is tud elhangzani, de legalább itt olvasható a kitűnő tanulók nevei.
A megírt bizonyítványok, oklevelek, jutalomkönyvek várják a kiosztás pillanatát, amelyre a 2020. szeptember 1. napján, az első tanítási napon, a reggel 8:00 órakor kezdődő tanévnyitó ünnepélyen kerül sor. Addig is a nyári szünetre, a vakáció mindegyik napjára jó pihenést, felhőtlen szórakozást kívánnak az iskola dolgozói.

A 2019/2020-as tanév zárása

A koronavírus által okozott helyzet következményeként, az elmúlt időszakban tantermen kívüli oktatásra került sor. A gyerekek nem látogatták az iskolát. Ez érvényes a 2019-2020-as tanév utolsó tanítási napjára (2020. június 15.) is.
A helyzetből adódóan nem lesz tanévzáró ünnepély. Így a gyerekek nem kapják kézbe a bizonyítványt. Kivételt képeznek a 8. osztályos diákok, akik a ballagási ünnepélyen veszik át azt.

A tanév végi értékelés a KRÉTA e-naplóban lesz megtekinthető 2020. június 19. napjától. Azon gyerekek esetében, akiknek a szülei nyilatkoztak, hogy nincs internetük, a tanév végi eredményről postai úton küld ki az iskola értesítést.

1 / 87 oldal

Az intézmény fenntartója

Hatvani Tankerületi Központ
3000 Hatvan, Radnóti tér 2.
Telefon: +36 37 795 214
E-mail: hatvan@kk.gov.hu

Elektronikus Napló

Digitális oktatás 2020

"Menő Menza"

Ökoiskola

Digitális Oktatás

Jégkorongozás

Eseménynaptár

Július 2020
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Oldalajánló

Hirdetések

  • 1szazalek.jpg
  • 1szazalek_3.jpg

Statisztika

Ma22
Tegnap26
Ezen a héten222
Ebben a hónapban368
Összesen129754

Látogató IP: 18.207.240.230 Visitor Info : Unknown - Unknown 20.07.12 Powered by CoalaWeb

Keresés