Adventi hangverseny

Adventi hangverseny

A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola évek óta helyet ad a Kocsis Albert Zeneiskolának. Így a zeneiskolai tanárok az újhatvani gyerekek oktatását helyben, Újhatvanban biztosítják. Ez nagy segítség az újhatvaniaknak, hiszen nem kell állandóan utazni Óhatvanba, a Balassi Bálint úton lévő székhelyintézménybe.

2019. december 17-én iskolánk könyvtárában adventi hangversenyre került sor. A hangversenyen az iskola épületében tanító zeneiskolai művésztanárok (Ombódi Diána, Barát Vitalina, Berki Sándor és Piller Balázs) és növendékeik (Gombár Huba Botond, Gombár Mihály, Jancsó Panna Róza, Kőmíves Jázmin Eliza, Hencz Gréta Hanna, Serfőző Dóra, Szujer Dorottya, Batuska Szonja, Herényi Levente, Balogh Viktória, Hidasi Szófia, Kőmíves Anna Petra, Botos Dóra, Kiss Borbála Ilona , Szombati Virág) léptek fel.
A fellépők a zeneművek megszólaltatásával ünneppé varázsolták a napot. A közönség (gyerekek, szülők, pedagógusok) elismerő tapsa jelezte, hogy érdemes volt ezt a hangversenyt megrendezni. Köszönjük!