Futsal diákolimpia

Futsal diákolimpia

2019.november 5-én két helyszínen került megrendezésre a futsal diákolimpia selejtezője a 4. korosztályban. Iskolánk diákjai a Hatvani 5. Sz. Általános Iskola tornatermében az apci és a helyi iskola fiaival küzdöttek a döntőbe jutásért. Nagy küzdelmek, körbeverések, izgalmas büntető rúgások után kialakult a sorrend. A „szentistvános fiúk” csoportelsőként jutottak tovább a következő fordulóba.
Sokat nem kellett várni, hiszen két nap múlva, november 7-én már a Hatvani Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermében találkozott a négy továbbjutott csapat. Az első mérkőzésen nagyon jó játékkal, de rengeteg kihagyott helyzettel, a végén büntetőrúgásokkal maradt alul iskolánk csapata a Kossuth csapatával szemben. Az „ötös fiúk” nagyon kikaptak tőlünk. A döntő mérkőzést a helyi csapattal játszottuk. A mérkőzés nagyon színvonalas, fegyelmezett játékkal párosult. Az idegek harcában, és egy szemfüles góllal a Szent István Sportiskolai Általános Iskola csapata nyerte a futsal diákolimpia területi döntőjét. A megyei diákolimpiai elődöntő lebonyolítása december elején Gyöngyösön lesz.
A csapat tagjai: Koren Máté, Papp Martin (8.b), Báthi Szilveszter, Kovács Gergő, Czakó Levente (8.a), Szabó Levente (7.c), Kőműves Milán, Tujner Márton, Pintér Marcell (7.b), Csuvikovszky Kornél (6.b).
Gratulálunk, és várjuk a következő fordulót, ahol már a megyei futsal döntőbe való bejutás a tét.