Jégkorong sporttábor

Jégkorong sporttábor

A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolát segítő alapítvány az „Alapítvány a hatvani I. István Általános Iskola támogatására” a 2020. évben is nyári, napközis, sporttábort szervez.
Időpont: 2020. június 29 – július 3. (5 nap)
Helyszín: Gepárd Jégcsarnok (1037 Budapest, Kubik utca)
A napközis, sporttábor jellegéből következően nem bentlakásos, tehát naponta történik az utazás különjárati autóbusszal.

A program a következő:
a) 8:00 órakor indulás az iskolától.
b) A nap során jégkorongedzés, korcsolyázás a jégcsarnokban, pihenés.
c) Ebéd (leves, főétel, desszert) a Gepárd Jégcsarnokban.
d) Visszaérkezés az iskolához kb. 17.00 óra

A csoport kísérői: A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola pedagógusai, valamint Szakál Katalin, Szőke Attila és Orbán Attila jégkorongedzők.

A jelentkezési szándékot elektronikusan, a gyermek nevének, osztályának megadásával lehet jelezni a szentistvan.hatvan@gmail.com e-mail címen. Jelentkezési határidő: 2020. június 15. (hétfő)

Részvételi díj: 4.000,- Ft/fő/nap. A befizetett összeg 50%-át orvosilag igazolt betegség esetén tudjuk visszafizetni. Az összeget az iskolát támogató alapítvány számlájára csekken vagy banki átutalással lehet befizetni 2020. június 15. (hétfő) napjáig. Közleményben a gyermek(ek) nevét, osztályát, valamint „táborozási díj” kell feltüntetni.

Az alapítvány adatai
Pontos neve: „Alapítvány a hatvani I. István Általános Iskola támogatására”.
Címe: 3000 Hatvan, Bajcsy-Zs. út 8.
Adószáma: 18574605-1-10.

A jégkorong felszereléseket a gyerekek a tábor előtti héten próbálják fel. Túljelentkezés esetén az alapítvány és az iskola fenntartja azon jogát, hogy meghatározza a tartaléklistára kerülő tanulók sorrendjét.

Hatvan, 2020. június 1.

Lipkovics Erika s.k.
az alapítvány kuratóriumának elnöke

Kovács János s.k.
az iskola igazgatója