Kiváló nevelőtestület

Kiváló nevelőtestület

A Hatvani Tankerületi Központ 2024. évi pedagógusnapi ünnepségét az egyik gyöngyösi iskolában rendezték meg. Ezen kitüntetések ünnepélyes átadására is sor került.

A pedagógusok egyéni jutalmazását követően először került átadásra a pedagógusközösségre vonatkozó elismerés. Ezt évente egy nevelőtestületi közösség kaphatja meg. A kitüntetés üvegtrófeával, díszoklevél adományozásával és pénzjutalommal jár. „A Hatvani Tankerületi Központ e kitüntetéssel kívánja jutalmazni azokat a nevelőtestületeket – szakmájuk kiváló művelőit -, akik több éven át sikeresen nevelték és oktatták az intézmény tanulóit, emellett színvonalasan ápolták hagyományaikat, jó gyakorlatokat valósítottak meg, kiemelkedő közösség- és kapcsolatépítő tevékenységet folytattak, és akiknek etikai, emberi magatartása is példaként állítható az ifjúság elé.” (A Hatvani Tankerületi Központ szabályzata a tankerületi kitüntetések adományozásáról)

„A HATVANI TANKERÜLETI KÖZPONT KIVÁLÓ NEVELŐTESTÜLETE” kitüntetést a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola nevelőtestülete érdemelte ki. Óriási elismerés ez! A díszoklevelet és az üvegtrófeát Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője és Kozmáné Derda Edit, a Hatvani Tankerület Központ igazgatója adta át Kovács Jánosnak, az iskola igazgatójának.

(A kisérőkép a hatvanonline.hu oldalról lett átvéve.)