Nyári jégkorong tábor

23
Nyári jégkorong tábor

A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolát segítő alapítvány az „Alapítvány a hatvani I. István Általános Iskola támogatására” rendezésében valósult meg 2020. június 29. és július 3. között a nyári jégkorong tábor. Ennek keretében az Óbudai Jégcsarnokban iskolánk tanulói tovább fejleszthették korcsolya- és jégkorongtudásukat.

A gyerekek az ötnapos program minden délelőttjén szárazedzésen vettek részt, ahol sportágspecifikus erősítő gyakorlatokat végeztek (futás, gimnasztika), valamint csapatjátékokat játszottak. A délelőtti sportolás után volt lehetőség pihenésre és kikapcsolódásra is. A kiadós ebéd után következett a délutáni program, ahol a közös bemelegítés után korosztályok és posztok szerinti csoportosításban zajlottak az edzések – immár a jégen. Minden csoporttal az adott területen dolgozó edző foglalkozott. A gyerekek a rövid pihenővel megszakított háromórás edzés során technikai és taktikai elemeket egyaránt gyakoroltak.

Kis hokisaink sokat fejlődtek az egyhetes tábor alatt, esténként kellemesen elfáradva, de mindig vidám hangulatban érkeztek vissza Hatvanba.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)