Országos elődöntő

Országos elődöntő

2021. december elején, Szigetszentmiklóson rendezte meg a Magyar Diáksport Szövetség a Floorball Diákolimpia Országos Elődöntőjét, amelyen a megyei I-II. helyezettek vehettek részt. A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola két csapattal is képviselte városát a megmérettetésen.

Az első nap, december 2-án az I. korcsoportos fiúké volt a főszerep a szigetszentmiklósi sportcsarnokban. A 2.c sportosztályos csapatunk remek játékkal és parázs csatákkal a szépen csillogó bronzérmet kaparinthatta meg!

Az I. korcsoportos fiú csapat tagjai: Völgyi Noel, Makkai Alex, Szekrényes Áron, Nagy Bálint, Baranyi Kornél, Nguyen Tuan Ngoc.

A második játéknapon, december 3-án a II. korcsoportos fiúk mérkőztek meg az országos döntőbe jutásért. Itt iskolánk csapatának az előkelő 5. helyet sikerült megszereznie.

A II. korcsoportos fiú csapat tagjai: Forgó Bence, Laczi-Bidiga József, Hamernyik Péter, Herényi Levente, Gaál Benett, Tóth Benedek.

Felkészítő tanáruk, Imre Zoltán szerint a gyerekek teljesítményét illetően, rengeteg pozitív visszajelzést látott, ami a megemelt testnevelés órák, valamint az egyesületi edzések számának tudható be.

Gratulálunk a szép eredményhez!