Zárult a Suliváró

Zárult a Suliváró

Játékos sportvetélkedővel zárta idei „tanévét” a Suliváró a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolában. 2022. április 5-én a lelkes kis óvodások a sport terén bizonyították ügyességüket.

A bemelegítés zenés tornával történt, ami már biztosította a jó hangulatot a versenyhez. A gyerekek három csapatot alkottak, s így mérték össze erejüket, gyorsaságukat a játékos váltóverseny feladatai közben. Kipróbálhattak érdekes és nem szokványos sporteszközöket. Így még gátfutás és rollerezés is volt a versenyszámok között.  Az egyes versenyszámok után örömujjongástól volt hangos a tornaterem. A csapatok és a tanító nénik egyaránt lelkesen versengtek. A leendő iskolások zárásként igazgató bácsitól arany érmet és emléklapot vehettek át.

Míg a gyermekek szórakoztak, addig szüleik tájékoztató értekezleten vettek részt az iskola könyvtárában. Kovács János igazgató mutatta be az intézményt. Ezt követően a leendő első osztályos tanító nénik mutatkoztak be. Végül az iskola épületében, a zeneiskola tanáraival megvalósuló zenei oktatásról mondta el a legfontosabb tudnivalókat Ombódi Diána a Kocsis Albert Zeneiskola pedagógusa.

SIKERES ISKOLAKEZDÉST KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

TALÁLKOZZUNK SZEPTEMBERBEN!