FIT Iskolafesték Program

FIT Iskolafesték Program

A FitPlaster Hungary Kft. (2440 Százhalombatta, Csenterics u. 1.) közoktatási intézményeket támogató pályázati felhívást tett közzé 2023 májusában. Iskolánk is pályázott.

Országosan összesen 36 oktatási intézmény pályázatát fogadták el. A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola is bekerült a támogatott iskolák körébe és jogosulttá vált az ingyenes FIT termékekre. A FitPlaster Hungary Kft. (www.fitinfo.hu) júniusban átadott az intézmény részére 300 m2 beltéri falfelület egyrétegű festésére alkalmas beltéri festéket fehér színben, 2 db 25 kg FIT Finish Pro beltéri készglettet és 300 m2 falfelület alapozásához elegendő FIT Propius-G mélyalapozó koncentrátumot.

Ez a támogatás nagy segítség volt, mert jelentős mértékben kiegészítette a Hatvani Tankerületi Központ által biztosított karbantartási anyagokat. Így a nyár folyamán sikerült az intézmény tereit, tantermeit, folyosóit megújítani és esztétikusabbá tenni („C” rész fölszinti és az 1. emeleti folyosója, egy osztályterem, a táncterem fiú öltözője, több tanterem részleges festése).

Köszönjük a támogatást!