McDonald’s Gyermek Jégkorong Fesztivál

McDonald’s Gyermek Jégkorong Fesztivál

2023. október 7-én és 8-án megtartották az évadnyitó jégkorong fesztivált. Az eseményt a hazai McDonald’s támogatta. A rendezvény helyszíne Budapesten a Vasas Jégcentrum volt.

Október 7-én, szombaton az U10-es korosztály lépett jégre. A torna nagyságát jól jelzi, hogy 60 csapat vett részt rajta. A „szentistvános” diákok 3 mérkőzést játszottak: a HKB Girls, az UTE1, és a VSD Párducok csapatai ellen.

Iskolánk csapatának tagjai: Czakó-Buda Bendegúz (2.c), Schatz Norbert Gergő (2.c), Belléncs Szófia (2.c), Ertl Eliza Zoé (3.c), Szládik Milán (3.c), Szládik Zita (3.c), Szekeres Dávid (3.c), Blazsek Lili (3.c), Fejes Gergő (3.c), Pálinkás Zorka (3.c), Balogh Bence Ádám (3.c).

Október 8-án, vasárnap az U8-as korosztályé volt a főszerep. Itt „csak” 48 csapat gyűlt össze, hogy megmérettessenek. Iskolánk tanulói ezen a napon is 3 mérkőzést játszottak: a MAC Budapest2, a KSI, és a HKB Hurricanes ellen.

A csapat tagjai: Kuti András (1.b), Vígh Vivien (1.c), Kovács Panna (1.c), Kiss Szofi (1.c), Kerek Bence (2.b), Percze Márk (2.b), Furkó Hanna (2.b), Honti László (2.b) Tóth-Antal Zsófia (2.c).

A gyerekek már izgatottan várták, hogy elteljen a hosszú jégszünet, s így nagy lelkesedéssel tértek vissza a jégpályára.