A legjobb 5 között

A legjobb 5 között

A 2017. évi Digitális Témahét keretében a CRAFTUNIQUE KFT. meghívásos pályázatot hirdetett, amelyben 15 iskola számára 1 hónapos használatra egy-egy 3D nyomtatót juttatott el. A pályázat keretében egy társasjáték megtervezése, elkészítése volt a feladat. A legjobban teljesítő 5 intézménynek nem kellett visszaadni az eszközt, megtarthatták azt.
Az 5 győztes iskola egyike a Hatvani Szent István Általános Iskola a Mesekaptár című játékával. A társasjátékról az alábbi véleményt adták a pályázatok értékelői: „Több korosztály is játszhat a játékkal egészen a legkisebbektől kezdve. Szépen kidolgozott, színes játék, nagyon egyedi grafikával. Már első ránézésre is kedved kap hozzá mindenki, hogy megismerje, játsszon vele. Egyszerű, könnyen megérthető, mégis szórakoztató, izgalmas játék, igényes kidolgozottsággal. Ez a játék két fontos dolgot tesz: megszólítja a legkisebbeket, azzal, ami számukra a természetes, a mesékkel. Az gondoljuk, hogy ezt a játékot minden alsósnak szerte az országban ismernie-játszania kellene, mert kedves, aranyos, sok nyomtatással készült, és rengeteg könnyen emészthető információt ad a kicsiknek.”

Sikerült!! A 3D nyomtató immár a Szent István Általános Iskolában marad, s az intézmény diákjai használhatják a jövőben is. Gratulálunk a sikert elérő diákoknak, pedagógusoknak!