Díjazták a jégkorong szezon legjobbjait

Díjazták a jégkorong szezon legjobbjait

A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola jégkorongcsapatokkal is rendelkezik. A csapatok fejlődését felkészült és tapasztalt edzők segítik. Évről évre sikerül előrelépni.

A 2022-2023-as jégkorong szezon végeztével pedig nem maradhatott el a kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók elismerése sem. Erre 2023. június 12-én került sor az iskola könyvtárában. A díjazottak mindegyike túlteljesítette a kötelező három tornán való szereplést, s amikor csak kellett rendelkezésre álltak a csapatuknak.

Az edzéseken és a mérkőzéseken való szorgalmas és odaadó teljesítményükért elismerő oklevélben részesültek a következő diákok: Kalló Aliccea Melissa (3.c), Agócs Milán (4.b), Kenéz Bence (4.b), Pipis Péter (4.b), Szujer Ádám (4.b), Gaál Benett Patrik (5.b), Gaál Hanna Napsugár (4.b), Heinrich Rudolf René (4.b).

A szezon során mutatott lelkes játékuk miatt kiemelt díjazásban részesült: Kiss László Benedek (4.b), Máthé Zalán (4.b), Forgó Bence (5.b), Kiss Borbála Ilona (5.b). Közülük Forgó Bence lett a szezon legjobb játékosa, aki játéktudásával, harciasságával és nem utolsó sorban gólkirályi címével egyértelműen kiemelkedett a többiek közül.

Gratulálunk a díjazottaknak!