A tanítás rendje

A tanítás rendje

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány 3. hullámának terjedése miatt a Kormány veszélyhelyzeti intézkedésekről döntött, amelyek a köznevelési intézményeket is érintik. Az érvénybe lépő jogszabályok a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolára is vonatkoznak.

A tanítás rendje:

  • 2021. március 8-ától 2021. március 31-éig a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre;
  • a tavaszi szünet a tanév rendje szerint, 2021. április 1-6. között lesz;
  • a tavaszi szünet utáni első tanítási nap: 2021. április 7.

Iskolánkban 2021. március 8-án (hétfő) tanítás nélküli munkanapot tartunk, azaz csak a pedagógusok dolgoznak, a gyerekeknek nincs tanítás. Így a diákoknak 2021. március 9-én (kedd) kezdődik el a tantermen kívüli oktatás. 

A Kormány eredeti rendelkezését módosítva lehetővé tette a gyermekfelügyelet biztosítását az iskolákban. A rendkívüli intézkedések fő oka a járvány terjedésének megakadályozása. Éppen ezért a gyermekfelügyelet csak a legszükségesebb esetekben – különösen munkavégzés vagy a védekezésben való részvétel miatt – vehető igénybe. Kérem, ha feltétlenül szükséges, jelezzék gyermekük osztályfőnökének, hogy a gyermekfelügyeletet mikor, mettől meddig szeretnék igénybe venni. A gyermekfelügyelet összevont csoportban lehetséges. 

Minden további intézkedésről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az iskola honlapján, valamint a Kréta üzenetek felületén.

Együttműködésüket, megértésüket előre is köszönöm.

Kovács János
Intézményvezető