Országos elődöntő - Floorball UNIHOKI

Országos elődöntő - Floorball UNIHOKI

2024. március 22-én került megrendezése a Magyar Diáksport Szövetség által a Floorball UNIHOKI Diákolimpia Országos Elődöntője. A versenyre Egerben, a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában került sor. A II. korcsoportos lány csapatok versenyeztek egymással. Közéjük jutott be a Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola együttese is.

A tornára 5 csapat érkezett, és az országos döntőbe az első két helyezett juthatott be.

Lány csapatunk nem titkoltan az egyik továbbjutást érő helyet célozta meg magának a tornán, tudván az egriek bajnok esélyét. Az első mérkőzés után tisztában voltunk vele, hogy minden mérkőzésünket nyerni kell a továbbjutás érdekében. Egy ki-ki mérkőzésen a miskolciak jobbnak bizonyultak 1 góllal, ami számunkra a torna 3. helyét jelentette a végelszámolásnál.

Csapat tagjai: Kisbali Jázmin (4.b), Kuti Bella (4.b), Szatmári Abigél Eszter (4.b), Misinszki Natália (4.c), Kosely Dominika (4.c), Varga Norina (4.c), Hahn Szimonetta (4.c).
Felkészítő pedagógus: Imre Zoltán.

Mérkőzések:
Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola – Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola: 11-2
Kunráth Sándor Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, Jászszentandrás – Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola: 0-9
Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola, Miskolc – Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola: 1-0
Csobaji Általános Iskola – Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola: 2-7

Írta: Imre Zoltán pedagógus