Óvodások sportoltak az iskolában

Óvodások sportoltak az iskolában

2024. február 29-én az óvodások és szüleik találkoztak az iskola pedagógusaival. A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskolában immár hagyományos Suliváró sorozat egyik rendezvényére került sor.

Amíg az óvodás gyerekek vidáman sportoltak, versenyeztek az iskola tornatermében, addig a szüleik egy tájékoztató fórumon vettek részt a könyvtárban. Kovács János igazgató bemutatta az iskolát, elmondta, hogy miért érdemes ebbe az intézménybe íratni a leendő elsős gyermekeket.

Az iskola három osztályt indít a 2024/2025-ös tanévben. A leendő elsős tanító nénik is bemutatkoztak. Ezt követően az iskola profiljában kiemelt jelentőségű angol nyelv oktatásáról beszélt Misinszkiné Kiss Laura angol nyelv szakos pedagógus. Végül a diákönkormányzat tevékenységébe nyerhettek bepillantást a résztvevő érdeklődők. Az intézmény nyitottsága abban is megnyilvánult, hogy a fórumon felmerülő kérdéseken kívül lehetőség volt a kötetlen egyéni beszélgetésekre, ismerkedésekre.

Közben a tornateremben remek hangulat alakult ki. Természetesen minden gyerek, illetve minden csapat nyerni szeretett volna, s ezért nagy küzdelem bontakozott ki. A szülők megjelenése csak fokozta lelkesedésüket. A rendezvény zárása keretében mindenki nagyon boldog volt, hisz jó volt a mozgás, szép volt az emléklap, és energiapótlásként jól esett a csokoládés müzliszelet.