Táncoltak a leendő elsősök

Táncoltak a leendő elsősök

A Hatvani Szent István Sportiskolai Általános Iskola 2024. február 8-án, csütörtökön nyitotta ki újra a kapuját a leendő első osztályos kisgyermekek és szüleik előtt. A Suliváró programsorozat harmadik rendezvényére került sor.

A foglalkozás a farsang jegyében zajlott. Az iskola diákjai részéről a 2.b, valamint a 3.b osztály tanulói mutatkoztak be táncprodukcióval. A tanító nénik örömmel vették, hogy fantasztikus, jelmezekben érkeztek a nagycsoportos óvodások. A bemutatkozás és a jelmezes felvonulás után egy hangulatos farsangi táncházba csöppenhettek a tündérek, kalózok, cicák, macik és a Superman páros is.

Volt, aki félénken csatlakozott be a táncba, volt, aki már magabiztosan fogta meg a leendő tanító nénije kezét. Egy biztos, hogy a jelenlévőknek rengeteg élményt tartogatott a közös tánctanulás.

Iskolabemutató programjainkkal hozzásegítjük a gyermekeket ahhoz, hogy bepillantást nyerjenek iskolánk életébe, megismerhessék a leendő első osztályos tanító néniket és így felkészülten, magabiztosan kezdhessék el az első osztályt nálunk.

Szeretettel invitálunk mindenkit a következő Suliváró programunkra!

Írta: dr. Freiliné Édes Erika tanító néni